Doe je mee?

Op 2 maart begint de 40-dagen tijd.  De 40-(werk)dagen die vooraf gaan aan het Paasfeest.

Voor deze 40-dagen tijd is er steeds meer materiaal beschikbaar die je kan helpen om deze tijd meer bewust te gaan beleven. Door de diaconie zijn er  100 veertigdagenkalenders aangeschaft, die ontwikkeld zijn door Tearfund, een organisatie die mensen helpt om zelf op te staan tegen onrecht en armoede. Dit is een handige scheurkalender waarin tal van overdenkingen uit de Bijbel staan,  geschreven door o.a. Jurjen ten Brinke, Mirjam van der Vegt en Otto de Bruijne.

 

Wil jij graag in het bezit komen van deze veertigdagenkalender, stuur dan een mail of een berichtje naar Rolinka Hoeve (rolinkahoeve@solcon.nl/mob.06 275 734 16). Zij zal er voor zorgen dat de kalender in je postvak in de kerk komt te liggen. Of je kan hem ook aan huis komen ophalen. Doe dan wel een berichtje vooraf, zodat je zeker weet dat je niet voor niets komt.

 

Dit project leent zich er ook voor om in kleine gespreksgroepen 2 à 3 keer bij elkaar te komen. De gespreksonderwerpen sluiten aan bij de inhoud van de kalender. Spreekt je dit aan en wil je hier aan mee doen? Geef dit dan door bij je bestelling van de kalender. De data volgen later. Wie weet kunnen er zo enkele gespreksgroepen vormen om zo samen de veertigdagentijd beleven.

 

Gemeenteproject  ‘Onderweg naar Pasen’, doe jij  mee?

 

https://www.tearfund.nl/doe-ook-mee/ik-wil/veertigdagenkalender-2022