KinG
 

Hey, leuk dat jij een kijkje bij ons neemt!

KinG staat voor Kind in de Gemeente en verwijst naar onze Koning. Wij zijn allemaal Koningskinderen, kinderen van God onze Vader. De KinG-commissie zet zich in voor de kinderen in de basisschoolleeftijd. Ons doel is dat deze groep kinderen zich thuis voelt in onze gemeente. Ook willen wij de kinderen graag vertellen over God’s liefde en trouw.

Het hele jaar door organiseren wij verschillende activiteiten:

  • 2x per jaar organiseren we een KinG-dienst: een feestelijke kerkdienst speciaal voor onze kinderen en gelukkig geniet de hele gemeente mee!
  • Elke zondag maken we een kerkboekje met puzzels en ruimte voor een preekverslag. Daarnaast willen we de dominee ondersteunen om tijdens de preek de kinderen in de kerk aan te spreken, dit doen we door pakkende voorbeelden en begrijpelijke taal.
  • We zien de kinderen graag elke zondag in de kerk! Om dat te stimuleren krijgen de kinderen die 4 jaar worden een uitnodiging in het postvak.
  • Elke maand komen de kinderen van 3-7 jaar tijdens de ochtenddienst in de huiskamer van onze kerk. Daar organiseren we de 3+-club. We vertellen een Bijbelverhaal, leren samen een lied, maken een knutselwerkje, noem maar op! Heel gezellig, neem maar eens een kijkje!
  • Een baby geboren! Wat een feest! De ouders ontvangen een kaart van ons met informatie over de doopdienst. Graag denken we mee over een feestelijke doopdienst. De kinderen mogen naar voren komen tijdens de doop, een mooie foto van de baby op de beamer, extra muzikale begeleiding tijdens de dienst.

 

 

Laatste nieuws

Heb je zelf een idee of verzoek? Mail het aan ons door!

We willen graag ouders enthousiasmeren in de geloofsopvoeding voor hun kinderen. Dit doen we graag door met elkaar in gesprek te komen; ideeën en tips met elkaar uitwisselen. We zoeken op dit moment nog naar vormen om dit tot stand te laten komen.

Samen zetten we ons in voor de kinderen in onze gemeente. Heeft u tips of ideeën? Dat horen wij heel graag!