Kerk Kalender

Op deze pagina wordt de kerk kalender gepubliceerd. De wijzigende corona maatregelen kunnen effect hebben op deze kalender. We raden u dan ook aan om de laatste updates rondom deze maatregelen door te nemen. Klik hier om de laatste update te lezen.

Viering Heilig Avondmaal
Vanaf zondag 21 maart 2021 hopen we als gemeente weer het avondmaal te vieren. Het is de bedoeling dat we met dertig belijdende leden in de kerk het avondmaal vieren aan tafels die al voor de zitplaatsen van de gemeenteleden geplaatst zijn. Brood en wijn staat klaar bij het naar binnengaan van de kerkzaal en kun je van daaraf zelf meenemen naar je zitplaats en tafel.

Bij die dertig horen in ieder geval de jongeren die vorig jaar september belijdenis hebben gedaan. Zij hebben nog niet eerder de gelegenheid gehad in hun leven om
avondmaal te vieren!

Daarnaast willen we tot dertig belijdende leden (dus geen doopleden!) gelegenheid geven om je aan te melden via de website. De rest van de belijdende leden van onze gemeente mogen/kunnen het avondmaal thuis mee vieren. U/jij bent vrij om in overeenstemming met je eigen geweten/overtuiging te kiezen of je dat met brood en wijn wil doen of dat je het avondmaal in gedachten mee viert.