Beste gemeenteleden,

Op zaterdag 3 oktober en zondag 4 oktober is het startweekend van het kerkelijk seizoen. Op zondag 4 oktober is de startzondag waarop een feestelijke eredienst zal zijn met het thema: één lichaam. Ds. Rolf van Ommen zal in deze dienst voorgaan.

 In deze tijd is verbinding en het ontmoeten van elkaar niet gemakkelijk. Maar voor zaterdag 3 oktober hebben we toch vier verschillende (buiten) activiteiten bedacht om het kerkelijk seizoen op een leuke manier te beginnen.

Zaterdag 3 oktober

9.30u Wandeltocht
Het startpunt van de wandeltocht is bij de kerk. We wandelen 7.1 km door de prachtige omgeving van Rouveen. Onderweg kom je verschillende vragen tegen en is er een leuke prijs te verdienen. Natuurlijk is er ook tijd voor een kop koffie met iets lekkers erbij.

13.30u Fietstocht
Het startpunt van de fietstocht is ook bij de kerk. We fietsen een mooie route van 20.6 km met onderweg een punt voor een kop koffie met wat lekkers. Ook zijn er bij deze route verschillende vragen te vinden, die na afloop ingeleverd kunnen worden. Hierbij maakt u kans op een mooie prijs!

15.30u – 16.00u Zoek de vos

De KING organiseert een vossenjacht voor de kinderen.

De kinderen kunnen samen met hun eigen gezin/huishouden op zoek naar leuke, grappige vossen die te vinden zijn langs de route.

Lijkt jouw kind/kinderen dit leuk, geef je dan snel op!

Er kan gestart worden tussen 15.30 – 16.00 uur vanaf de parkeerplaats van de kerk. De route zal lopen in de omgeving van de kerk, Seringenhof en Prunuspark. De route krijg je mee op papier, net zoals een papier waar de vossen een sticker op kunnen plakken.

Wanneer de kinderen de kaart na afloop weer laten zien met de stickers krijgen ze wat lekkers mee voor thuis.

19.45u
Startactiviteit 12-16 jarigen (verenigingsgroep 1-4)
We zien er naar uit om jullie weer te zien, daarom hebben een leuke startactiviteit georganiseerd. We nodigen je uit om 19.45u bij de kerk. De invulling blijft nog even een verrassing. Wel is het belangrijk dat je zichtbaar bent in het donker. Denk aan een lampje op je jas of een hesje, ook goede loopschoenen zijn handig. We hopen je te zien!

Bij de activiteiten houden we ons aan de RIVM richtlijnen. We houden 1,5 meter afstand en bij klachten is het verzoek je af te melden bij onderstaand e-mailadres.

Voor alle activiteiten is opgeven verplicht. Mail hiervoor het aantal personen uiterlijk woensdag 30 september naar: gemeentedag@levensbronrouveen.nl of via whatsapp naar Ilja: 06-48881746

Voor vragen kun je ook mailen naar: gemeentedag@levensbronrouveen.nl
Tot ziens op 3 oktober!

 

Werkgroep startdag,
KING, Harry, Marleen, Bert, Marjolein, Janita en Jenet